Nové X-Oven kurzy od Premium Gastro umožní 100% využití pece
Naším cílem je nalézt pro hosty největší možné chuťové překvapení a zároveň ukázat provozovatelům, co všechno pro ně může pec X-Oven udělat, když hoří. Připravili jsme prostor, v kterém s námi můžete hledat ideální rovnítko mezi výtěžností a výkonem.
Premium Gastro je výhradním dovozcem nejefektivnější pece na dřevěné uhlí X-Oven pro Českou a Slovenskou republiku. A protože naším posláním je, aby byl poskytovaný prodejní servis přínosný nejen z krátkodobého, ale především z dlouhodobého hlediska, sestavili jsme několik druhů unikátních kurzů, kde hraje využitelnost pece X-Oven v rukách jejího provozovatele hlavní roli.
Kurzy na míru reálným potřebám provozovny
Od nultého předání a instalace pece X-Oven prvnímu majiteli v roce 2015 ji dnes najdete v dalších dvou desítkách restaurací u nás. Na základě průběžných dialogů, interakcí a vnímání potřeb stávajících klientů, ale i častých otázek přicházejících od profesionálů s potencionálním zájmem o nákup, připravilo Premium Gastro sérii tréninků na míru. Jejich misí je nabídnout takové praktické, technologické a servisní informace, které podpoří maximální přínos pece pro každý provoz i jejich hosty.
Účastníci kurzů jsou provázeni mimo jiné i Tomášem Vávrou, kuchařem restaurace Field, který se na základě dlouholeté vášně pro grilování stal naším X-Oven Chefem. „X−Oven neskutečně překvapuje svou multifunkčností a variabilitou využití. Umožňuje zhmotnit přesně to, co mám tak rád. Z běžných a levných surovin se velmi snadno stávají pokrmy té nejvyšší úrovně,“ vystihuje důvod jeho zápalu pro společnou věc.
Typy kurzů X-Oven
Ukázka pro vážné zájemce o koupi pece X-Oven
se koná výhradně v showroomu Premium Gastro po osobní domluvě a je zdarma. Během dvouhodinové prezentace se účastník individuálně a kompletně seznámí s pecí X−Oven. Od začátku léta jsme u nás uvítali více než deset vážných zájemců, jejichž zpětná vazba mluví o tom, že se nám záměr daří: „Přátelská, neformální atmosféra s profesionálním vedením umožňuje osahat si X-Oven, zodpovědět všechny naše dotazy. Za vyzdvižení stojí i pestrá ochutnávka pokrmů připravených v peci jen pro nás,“ komentuje přínos ukázky poslední host.
Ukázkový workshop rámcově zahrnuje:
- • Představení tipů pecí X-Oven a technologických parametrů.
- • Ukázka rozpalu a nastavení pece, udržení a práce s teplotní křivkou.
- • Základní pravidla užívání, údržby a servisu.
- • Společná příprava a degustace menu s naším X-Oven Chefem.
- • Ukázka možností platingu na našem inventáři.
- • Využití X-Oven pece v komunikaci s hostem.
- • V případě zájmu ukázka dalšího inventáře v showroomu.
Tréninkový workshop pro majitele pece X-Oven
dává prostor k návštěvě přímo té provozovny, kde je zařízení nainstalováno. Péče o stávajícího klienta je v tomto případě naprosto jedinečná, praktická a nabízí možnost věnovat se danému konceptu co nejefektivněji ve všech dílčích provozních bodech. Konkrétní formát a časová náročnost je variabilní dle potřeb i preferencí klienta.
Druhou variantou workshopu je návštěva zájemců v showroomu Premium Gastro. Ceníková cena tréninku je 15.000,- Kč.
Tréninkový workshop rámcově zahrnuje:
- • Kontrola nastavení zařízení a technická revize pece X-Oven.
- • Ukotvení základů údržby a správného technického užívání.
- • Rozpálení pece, praktické tipy, jak efektivně pracovat s teplotní křivkou.
- • Společná příprava a degustace menu s naším X-Oven Chefem.
- • V případě zájmu možnost menu upravit dle individuálních potřeb provozovny.
- • Doporučení, jak může obsluha využít benefity X-Oven pece při prezentaci hostům.
- • V případě návštěvy Premium Gastro představení nového inventáře v showroomu.
- • Ukázka možností platingu na našem inventáři.
Společné propojení kvality, zážitku i užitečnosti
X-Oven je ztělesněním funkčního propojení pevné ocele a elegantního designu, unikátního tepelného výkonu, bezpečného provozu, a především vůně pravého ohně a dřeva. Poslední element zcela přesně útočí na podprahové vnímání vycházející z úplně první přirozené úpravy masa na planetě Zemi. Umíte si představit, jak velký je rozdíl mezi zimní chatou vytápěnou krbem a chatou s elektrickým topením? Rozdíl mezi přírodním ohněm a elektrickým žárem je nepopiratelně vnímán každým z nás, a to i v případě úpravy surovin.
„Pec X-Oven má bezděčný dar zcela jasně vtisknout do každého provozu decentní aroma naturálního jemného kouře, které v hostovi okamžitě utvrzuje očekávání příjemného gastronomického prožitku a vybízí jeho zvědavost i touhu ochutnávat.“
Chceme se vyvarovat pouhému tvrzení. Naopak, rádi dáme prostor každému, kdo si chce názor udělat sám. V rámci workshopů také proto participujeme s tím nejlepším možným. Maso pro tuto příležitost odebíráme od Martina Kloudy a dochucujeme výhradně čerstvými bylinkami od Personal green. Spolu s Nespresso se navíc postaráme o příjemné občerstvení i milé prostředí.
Termín workshopu si, prosíme, domluvte osobně co nejdříve na lince 800 101 111.
Těšíme se na společný čas, během kterého propojíme příjemné s užitečným.